Voertuig laten poetsen

Wiki Article

Hoop je dat niemand het ziet als je wegrijdt? Wij polijsten je fiat van links tot rechts tot elk stukje weer glanst. Onweer doet je vierwieler geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons een opknapbeurt te geven. Wij zorgen er voor dat de voortreffelijke glans die je Fiat voorheen had nogmaals naar voren komt. Voor de mooiste uitslag zullen we de bovenste laag weer doen schitteren. Onze medewerkers zijn altijd trots als de klus is geklaard, en dat is niet zo raar, want ze maken gebruik van de betere autowax en stoppen de grootste zorg aan je Lada. Zie op onze website vele voor en na afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen. Binnenkort staat er dan weer een prachtig glimmende wagen voor je huis waar je graag naar kijkt.

Je kent het wel, dan ben je een stukje aan het rijden en voor je het weet zijn er allemaal krassen bijgekomen door opspattend grind. Zoveel kleine krasjes in je autolak waar je niet op zat te wachten. Het is geen gezicht en je bent juist zo voorzichtig. Om je vierwieler dan weer compleet krasvrij te verkrijgen kan je deze bij ons achterlaten om te laten polijsten. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je auto weer de uitstraling die het had toen je hem voor het eerst zag. Wat direct opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Heb je wel jezelf lopen vergapen aan die glimmende kleuren van een bolide? Dat je een blokje aan het wandelen bent en zoiets hebt van dat is wel erg aanlokkelijk? Dit wordt verkregen met glascoating en deze dienst zit tevens in ons aanbod, dus jouw voertuig kan er net zo gelikt uit gaan zien. Glas-coating is een niet opvallende laag over de bestaande laklaag heen, dit geeft een jaren lange extra bescherming aan je voertuig. Voordat de nano-coating op de vierwieler kan worden gesmeerd behoort de bolide een schone en gladde ondergrond te hebben om het middel op aan te kunnen brengen. Na deze nano-coating heeft regenwater en viezigheid geen vat meer op je lak, je heilige koe blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Wil je de binnenkant van je heilige koe laten vernieuwen zodat deze weer door een ringetje valt te halen? Wij maken het gehele interieur fatsoenlijk, de autostoelen en dashboard tot de grond aan toe. Waarom je je auto interieur wilt laten reinigen? Na verloop van tijd is het interieur lang niet zo schoon meer als in het begin. Als je je tante een lift moet geven dan is het een afgang als die een vieze lift krijgt. Alle mogelijke plekjes worden door ons onder handen genomen zodat er geen vuiltje meer te zien is. Duizenden liefhebbers vinden een nieuw gekochte Renault aangenaam geuren, maar die geur verdwijnt terwijl er andere bijkomen. We gaan niet overheersen met een nieuwe aangenaam ruikende geur, maar verwijderen deze zodat je interieur weer prettig ruikt.

Om je voertuig geheel van binnen en buiten brandschoon te laten maken bieden we ook pakketten aan. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Bovendien is het best doordacht om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Heb je een bedrijfswagen of een particuliere? Voor ons is er geen verschil, we helpen iedereen aan een fonkelend schoon voertuig. Nadat je jouw auto netjes kan komen ophalen stellen wij het zeer op prijs als je ons bijvoorbeeld bij je moeder wilt aanraden. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Bezoek onze webpagina voor meer inlichtingen.

Jouw heilige koe staat maar beslagen bij de voordeur? Wij poetsen je auto net zo lang tot elk deel weer blinkt. De weersbeïnvloedingen doen je renault geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons een wasbeurt te geven. Wij stoppen al onze liefde erin zodat dat de wonderbaarlijke glans die je auto ooit eens bezat weer terug komt. Voor het mooiste resultaat zullen we de gelakte laag weer in ere moeten herstellen. Met alleen de betere autowax te gebruiken en de grootste zorg leveren we jouw vierwieler weer af. Zie op onze bedrijfswebsite vele voorbeeld afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen. Spoedig staat er dan weer een geweldig blinkende wagen voor je huis waar je voldaan om mag zijn.

Op de meest willekeurige ogenblikken kan het gebeuren, steentjes die omhoog springen of net even te snel met je sleutelbos en een witte streep laat zich in je lak zien. Zoveel kleine krasjes in je lak waar je niet op zat te wachten. Al die vlekjes maken de kleur ook glansloos, het is wel eens mooier geweest. Om van al die krasjes in je vierwieler af te komen kan je deze naar ons toe brengen Lees meer om te laten polijsten. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn beschadigingen die gekomen zijn van je autosleutels, een paar boomtakken of grind weer compleet verdwenen. Tevens is de kleur nogmaals tot leven gekomen.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glimmende kleuren van een heilige koe? Je kan je gezicht er in terug zien zo glad is de gelakte laag. Met onze nano-coating dienst gaat ook jouw heilige koe er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal het einde zijn? Wat is nano-coating nu eigenlijk? Nou het is een bijgevoegde ondersteunende laag over je momentele lak heen die voor vele jaren goed is. Voordat de glas-coating op de heilige koe kan worden gewreven behoort de auto eerst ingrijpend gewassen te zijn wilt het middel blijven zitten. Het eindresultaat is dat regen en al het andere viezigheid van deze lak afglijdt zodat je altijd in een schone Bmw naar je werk kan.

Ook de binnenzijde van je voertuig kunnen we totaal zuiveren zodat je met een voldaan gevoel een passagier kan meenemen. Wij maken het gehele auto interieur schoon, de autostoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Als je de bolide al een langere tijd hebt is deze niet zo netjes meer als dat je zal willen. Als je je oom een lift moet geven dan is het een schande als die een vieze autorit krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer te zien is. En weet je nog hoe goed het auto interieur geurde toen je je Renault net nieuw had gekocht? We gaan niet overheersen met een nieuwe aangenaam ruikende geur, maar verwijderen deze zodat je binnenkant weer zalig geurt.

Je kan bij ons ook een pakket bestellen, dan maken we je voertuig van binnen en buiten brandschoon. Neem bijvoorbeeld bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Natuurlijk kan je tevens pakketten combineren, zo bepaal jij precies wat er gedaan moet worden. Heb je een auto van je bedrijf of een boodschappenauto? Voor ons is er geen verschil, we helpen alle mensen aan een stralend schoon voertuig. Nadat je jouw Bmw brandschoon kan komen ophalen weten wij het gigantisch te waarderen als je ons als voorbeeld bij je nichtje wilt aanraden. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Graag tot ziens.

Report this wiki page